Clothing

Pantone színmintázat -előrejelzések 2018 -ra

2018 őszi/téli Pantone színmintázat -előrejelzések
Elkezdtem olvasni az Adobe -ról, valamint tökéletesen botlik egy újabb kedves hírről a Pantone oldalon, bejelentve az őszi és a 2018 -as téli szezon színekmintáit. Nagyszerű, hogy kapcsolatba lépj a mintákkal felé. Ez vagy a kíváncsiságból, vagy, sokkal valószínűbb, mivel az ügyfél -kérések, akik ezen tendenciák tetején akarnak lenni. Ahogy ez nem szegény dolog, nem igaz?

Tehát itt itt szitálunk a színekkel, amelyeket a Színes Intézet évente választott a következő hónapok megszállottságainak, a stílusban, mind a .. életben. A NY Fashion Week, amely nemcsak a ruhákra, hanem a formatervezés minden területére állítja be a sebességet, ezért készítsen jegyzeteket.
Ebben az évben az erős, erős színekről szól, mint például: Nebulas Blue, Valiant Poppy vagy Ultra Violet, amely az év csillaga. „Őszi árnyalatok, amelyek a levelek érzését idézik elő az erdő padlóján. A gazdag tollazat, valamint a szürkület a mély és a gazdag hangok kortárs őszi kombinációját fedi fel, élénk meglepetésekkel. ”
De vannak váratlan megjelenések is. Ilyenek a reflektorfény és a Crocus Petal, és bejelentik a trendektől való rendszeres elmozdulásokat. A ruhásszekrény többi „építőeleme” a következő: Tofu, Sargasso -tenger, Amond Buff, Békés Szürke és Meerkat.

Nos, mit fog összpontosítani ezekből a Pantone színmintás előrejelzésekből: klasszikus, megnyugtató árnyalatok vagy feltűnő, erős árnyalatok? Talán minden?

0/5 (0 vélemény)