A rock pólók a legmenőbbek!

A rock zenekar pólók rendkívül hosszú ideig velünk voltak. A rock korszak elkezdése óta a 60 -as évek óta betolakodnak bennünket, és nem bánjuk!
A Billyidol T -póló jól érti, hogy a rock n ‘roll megváltoztatta az emberi fajtát, szintén megváltoztatta a megjelenését. Ahogy az emberek végül Frenetique lettek, a rock zenekarok végül népszerűek voltak. Összegyűjtötték a csoportokat és a hírnevet. Ez volt a sávos pólók elindítása.
A Beatles pólóinak elkezdték viselni őket, ahogyan a hagyományos ingeket korábban használták, valamint a pólók zenekarja végül a Rock Lover rendkívül napi Garderobe részét képezte. Először is ott voltak az ajtók, valamint a Beatles, ott volt Hendrix és az állatok is.
Jimi Hendrix póló ing, a sávok grafikus stílusával abszolút robbanás volt. Tehát a beszélgetésük végül az új legfinomabb dolog lett a ruházati iparban.
Jimi Hendrix P-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-S-SirtaFter-ben. Fiú, a békeműs póló ingek végül híresek voltak! Legyünk őszinték, még ma is vannak! A békemellezés annyira kiemelkedőnek bizonyult, hogy mindenki ma használja. A sajnálatos dolog az, hogy az emberek nem emlékeztettek a valódi jelentésére, a márkán gondolkodva, inkább, mint valamiért. Woodstock nem halt meg, azonban átalakult.
A békeművet póló A 70-es évek közepe megkezdte a punk korszakot. Az olyan zenekarok, mint a Sex Pistols, a Ramones, a Billy Idol Band, valamint a kizsákmányoltak, felfedezték módszerüket, hogy képeiket a pólók tervezői számára biztosítsák. A punk zenekarok talán a legelső volt, ahol logók voltak.
A logók végül gyorsan rendkívül híresek voltak, és pólókra nyomtattak.
A Metallica póló-ing sávsablonok manapság is rendkívül kiemelkedőek, mivel manapság bármilyen póló kialakítással rendelkezhet. Tetszik a Metallica, a Slayer, a Nightwish, a Sepultura? Megkaphatod! Nagyon nagy a művészeti tervezők, akik zenekarok számára dolgoznak, és logókat készítenek, és rock -pólóként kínálják őket.
GodsaveThequeen_sex pisztoly logó
0/5 (0 vélemény)