Clothing

Nők, ivás, valamint túlteljesítő

Hölgyek: Pontosan mit érzel az ivásról? Úgy gondolja, hogy a nők túlteljesítése hajlamos többet inni? Egy ideje nem beszéltünk erről, bár a gondolatomban volt a különféle hírcikkekkel, amelyeket láttam, valamint az előforduló ünnepekkel, azt hittem, hogy megbeszéljük.
(Nem akarom abszolút újragondolni gondolataimat erről a 2010 -es vitánkból, ám még mindig egyetértek velük …)
{Kapcsolódó: Női ügyvédek, valamint ivás}

Via Giphy -n keresztül

Először is, a cikkek, valamint a javaslatok, amelyekben hiszek:
A nők sokat isznak, különösen a magas eredményeket. Az évek során számos cikk volt (WSJ, Gothamist, Eredape Simple) arról, hogy pontosan hogyan iszik a magas szintű nők-sokat. Egy látogató, amely kapcsolódott ehhez az Atlanti -óceán érdekes hozzászólásához, az ivásról, mint a perfekcionizmus meneküléséről.
Manapság egyre inkább elfogadott, hogy elismerheti az alkoholfogyasztási kérdést (vagy legalábbis kevesebbet akar inni) anélkül, hogy úgy dönt, hogy az alkoholfüggő. Lisa a Privilege -nál most frissítette az ivás csökkentéséről szóló közzétételét – azt hiszem, hogy az évek során rengeteg visszalépést kapott arra a koncepcióra, hogy minden olyan személynek, akinek „kevesebbet kell inni”, nem alkoholista.
{Kapcsolódó: Mit kell inni inkább a száraz január alatt}

Ennek ellenére sok cikk volt arról, hogy pontosan nem olyan nagy az alkoholisták, hogy az Alkoholisták a nők számára valójában nem olyan nagyok (lásd Jezebel, ugyanakkor lásd az Atlanti -óceánt), és lendületet adott a cikkek, valamint a programok, amelyek pontosan hogyan kell inni kevesebbet vagy egyéb módon. Igyon mérsékelten (igazi egyszerű, okosabb, moderálási menedzsment, Racing Club de Avellaneda Mez mérsékelt ivás, Caitlin Padget). Gyakran hiszek Gretchen Rubin Iráni labdarúgó-válogatott Mez tartózkodással kapcsolatos elméletében, szemben a moderátorokkal szemben is.
Az ivásról szóló közegészségügyi és wellness iránymutatások… súlyosnak tűnhetnek. Az egyik dolog, amelyet Lisa megjegyez, az, hogy a javasolt számú italonkénti italok száma nem sokkal több, mint egy vagy hetente 8; A srácnak, hogy napi kettő van. (A Forbesnek valóban fantasztikus körbejárása van a számtalan – és ellentmondásos – iránymutatásokról.)
{Kapcsolódó: 10 fantasztikus mocktail receptet kerekítettünk}
A napi egy pohár fehér bor mindig nagyszerű célnak tűnik – azonban sokkal nagyobb valószínűséggel érem el a „nem sokkal több, mint 8 hetente 8” -ot, mivel számos éjszakát tartózkodom. Mégis, amikor megláttam ezt a pezsgőtől és a demenciáról szóló legfrissebb híreket – arra utalva, hogy a három mindennapi pezsgő „mérsékelt fogyasztása” figyelemre méltó különbséget tett a demencia tartásában, azt gondoltam: „Geez, ez egy elkötelezettség”, főleg azóta Nem vagyok nagy rajongója a pezsgőnek.
Úgy tűnik, hogy úgy tűnik, hogy a kutatási tanulmányt tévesen jelentették be, és heti három pohár jelentését jelentették – úgy értem, hogy ez sokkal megvalósítható (függőben a kutatás, az ONBS). #Goals
Saját. (Valószínűleg átlagosan hetente kb. 15 italt iszom.) Nem tudok hinni egy hölgyben, akit megértek, ki nem. Ennek egy része a New York-i kultúra-valamint ennek egy része abszolút hatalmas jogalkotási kultúra, ahol az elsődleges italomat kaptam-ivás a jogalkotási intézményekből származó barátokkal, ugyanakkor a kollégákkal való ivás utáni partikon, valamint a nem munkaviszonyok mellett. –

(Egy másik cikk, amelyet gyakran hiszek: ez a szegény nő ügyvédje, aki annyira részeg volt, majdnem felszámolta a karját. Rendkívül szerencsésen gondolok magamra Ápolás közben azonban örültem, hogy még egyszer felvettem, amikor készek voltunk.
Manapság általában megértem a korlátomat, amennyire a másnaposok megyek, és nem iszom gyakran túlzottan, de még mindig szeretnék csökkenteni – az összes általános egészségügyi és wellness ok mellett az ivás a kezek. Le az étrendem legnagyobb szabotőrét.
(Visszatértem a WW -hez, azonban a múltban kipróbáltam a lassú szénhidráttartalmú étrendet, mivel ez napi két pohár fehérborot tesz lehetővé. Számomra ez nem működött – a férjem nagyon könnyen elvesztette a 20 fontot, miközben elvesztettem. és amint pontosan ugyanazt a 2 fontot szerezte át, és újra.)
Ami az ivást, valamint a jogi kultúrát illeti, egy nagyszerű barátom és én átmentem ezen (ő volt ügyvéd), valamint ezeknek a bölcs gondolatoknak a megosztása volt:
FWIW Nem tartom szem előtt, hogy ügyvédként inni érezem az ivást, de nem menekülésként – inkább az idősebb férfi partnereket akartam izgatni a cégnél. Úgy tűnt, mint egy módszer a régi intézménybe való belépéshez – a nap végén van egy vagy két skót az irodában, próbálj meg felfedezni a kereskedelem néhány technikáját stb. egy férfi.’
Hasonló motiváció, amikor azt akarjuk, hogy pontosan hogyan kell golfozni – mint ez átkozottul változtatott Bologna FC 1909 Mez volna!
Miután a partnerem valóban vásárolt nekem, hogy ebéd közben fehér bort igyálunk, és visszatértem, és le kellett tennem a fejem az asztalomra.null