Hogyan lehet stílusolni a szintetikus szőrme kabátját öltözékkel

Pontosan hogyan kell stílusozni az öltözékkel ellátott szintetikus szőrmét – a szőrmabátok minden inkarnáció öltözékében jelennek meg, jóval a nők, akik ebédelnek.

A CashmereinStyle -en keresztül
A szolgálat nélküli tervek konkrétan részesítik előnyben a prémes trendet, a divatblog-írókkal, valamint Bologna FC 1909 Mez általában az utcai stílusú csillagokkal együtt. Ebben a szezonban a tervezők megpróbálták megszüntetni a valódi és a szintetikus szőrme, valamint a szintetikus anyagok elengedhetetlenségének örök érvét, amikor ez a ruhadarab kérdéses.

A Viva csúcspontja egy darab teknős, szürke faux-fur kabátot, vékony Tottenham Hotspur Mez farmert, rózsaszín cipőt, valamint egy Chanel Young Boy táskát használ.
A Vogue Spanyolországon keresztül
Hogyan lehet stílusolni a szintetikus szőrme ruhát
Hogyan lehet stílusolni Mexikói labdarúgó-válogatott Mez a szintetikus szőrme ruhát
Amellett, hogy sokkal gazdaságosabb, a szintetikus szőrmabátok kellemesek, lágyak és melegek, valamint számos színben és vágásokban is felfedezhetők. Mini szintetikus szőrmabátok szürke, bézs, fekete, fehér vagy mintás árnyalataiban teljesen kiegészítik a téli szezon stílusát. Fantasztikusan néznek ki farmer, harisnya és cipőkkel, bár a ruhákkal és a csizmákkal is.

A Chicwish -en keresztül
Az ELSA HOSK modell úgy döntött, hogy alacsony profilt tart, mivel szerdán délután elképzelte, hogy New York City-ben futó feladatokat végezzen.
Miroslava Duma
Tartsa melegen egy kényelmes szintetikus szőrmabátban, mint Camille a szivárvány felett
Hogyan lehet stílusolni a szintetikus szőrme kabátját udfit_
Hogyan lehet stílusolni a szintetikus szőrme ruhát
Fur Street stílusú Kendell Jenner a DailyMail -en keresztül
Kövess engem az Instagram @Likaaklika oldalon
Vanessa Hong, a „The Haute Pursuit” divatblog -írója debütálja a minimalista, mégis ragyogóan színes, szintetikus prémes kabátok gyűjteményét
Caroline Blomst a svéd varázsa, valamint az agy a Carolines mód mögött.