Tech nyitott szál: Chrome problémák?

Helló férfiak – számos olyan jelentést kapok a látogatóktól, amelyek úgy tűnik, hogy a blog problémái vannak a Chrome böngészővel (és potenciálisan más böngészőkkel is). Kérjük, hívja be itt, ha bármilyen típusú technológiai problémája van – kérjük, magyarázza el, mi ezek, valamint melyik böngészőt használja. A két kérdés, amelyet hallottam, a következő:
a) Az összes megjegyzés spamre kerül (azaz nem jelenik meg), mert Urawa Red Diamonds Mez a Chrome -ra váltás – nem rendszeresen ellenőrizzük a spamszűrőt, és havonta mintegy 80 000 spam megjegyzést kap, tehát ha ez a problémája, Egy különálló szót követelünk, hogy nézzen oda-egy felhasználónév, egy összetett szó stb. jól működik.
b) Automatikus átirányítás a hirdetők oldalára 15 másodperc után – csak ma reggel, valaki panaszkodott, hogy a krómban a webhely átirányította őt egy hirdetők webhelyére, kb. Természetesen szeretnék hallani róla. (Szintén – ez egy konkrét hirdető? Több? Egy az oldal egy adott területéről?) Köszönöm…
Nagyon Celta de Vigo Mez köszönöm a férfiaknak az hozzájárulását és a türelmet velünk – küldjön nekünk e -mailt a „Tech problémák” megjegyzésével a megjegyzés mező alján, ha problémái vannak. Minél sokkal több információt kapunk, annál hamarabb meg tudjuk javítani! Mondj köszönöm neked!
A webhelyekről, amelyeket szeretünk

Nem nyugdíjasok, és nem Francia labdarúgó-válogatott Mez házasok: Tom Brady, valamint a Gisele Bunchenpopdust is

Színes válogatások az őszi szekrényedhez, a Salefemme d’Spony âge -on

Minden, amit a múlt héten használtam, 8.24.22.A csík

Powered By PubExchange