Clothing

Szépség tippek a tinédzserek számára: A fikció v/s tények

A szépségápolási tanácsok egy csomó tini nőknek érkeznek, anyukáktól, barátokig, szomszédokig és hálózatig. Néhányuknak alapja van ennek, míg mások általánosságban elhangzottak a háztartáson, valamint bármilyen típusú logika nélkül. Noha a szépségápolási tanácsok jó szándékúak, több károkat okozhat, mint a bőrének. Ön teljes felnőtt nő, ideális esetben meg kell értenie a tizenévesek szépségápolási tippeit, és meg kell értenie a fikció v/s tényeit, hogy a megfelelő képen vannak.
Itt található néhány szépségápolási tény, valamint tippek a tinédzserek számára.
Itt az ideje, hogy felfedezzük az Igazságot és a fikciót, amikor jól néz ki.

1. tipp: Igazság vagy fikció? Napi hajkefe az egészségesebb hajhoz:
Azt mondják -e (vagy biztosított egy prédikációt) a dada nagyi vagy ma számára, hogy a haját intenzíven tisztítsa meg – legalább 100 stroke a hajkeféből, hogy nagyszerű megjelenésű haj legyen? Az igazság az, hogy a nem kívánt hajkefe olajos fejbőrrel járhat, amely a fejbőr pórusait akadályozza a haj újjáélesztését. Ezen kívül az önmagában a fogmosás gyengítheti a hajgyökereket, és stimulálhatja a haj törését. Végső elemzés: Ez egyszerű fikció.
Forrás: Mentalfloss.comtip #2: Igazság vagy fikció? Túlzott ülés kiváltó pók vénák:
Látta már, hogy egy sötétkék vénákkal rendelkező ember úgy fut, mint egy pókháló, valamint a lábán és a lábánál? Ha igen, amit látott, varikoozusnak nevezik (az általános nyilatkozatban pók vénák). A nők egyik Német labdarúgó-válogatott Mez tipikus tévhitje az, hogy ezek a csúnya kinézetű vénák egy székben ülő szélsőséges órákig ültek. Ez rossz vérkeringéshez vezet, amely elsősorban akkor fordul elő, ha hosszabb ideig ülsz. Itt található az egyik legfontosabb szépségápolási tipp a tizenévesek számára – hogy megakadályozzuk a pók vénáit, mozogjanak, és kinyújtják a végtagjait annak biztosítása érdekében, hogy a testben nagy vérkeringés legyen, főleg a lábakban és a lábakban. Ez elősegíti a véráramlás fokozását. Tehát akadályozza meg, hogy a munkaidő alatt pontosan ugyanabban a helyen üljön. Fogjon meg egy kis teát vagy kávét, sétáljon le az irodai folyosón, kielégítse menedzserét és kollégáit.
Forrás: Uciplasticsurgery.comtip #3: Igazság vagy fikció? A hajvágás miatt a haj gyorsabban növekszik:
Ez általában az egyik legmegfelelőbb szépségápolási tipp egy tini lány számára. A legtöbb nő azt állítja, hogy ez működik. A tipikus haj havonta csak felét és egy hüvelykjét nő. Bármilyen szélsőséges növekedés Dán labdarúgó-válogatott Mez csak a nyarakon fordul elő. Tehát a hajvágás nem változtatja meg a hajnövekedési ciklust, és hogy bármiféle gyorsabbá tegye. A hajvágás inkább azt jelenti, hogy rövidebb a hajad!

Forrás: Hydrohotel.comtip #4: Igazság vagy fikció? A fogkrém házkezelés pattanásokra:
Ha olyan vagy, mint bármely típusú tini nő, valamint háborúban van az arccal a zits-szel, akkor a jószívűiek tanácsot adtak Önnek, hogy használják a fogkrémet a kitörések kezelésére. Ez az egyik leginkább fiktív szépségápolási tipp egy tini nő számára, amely még jobban súlyosbíthatja a pattanásait. A valóság az, hogy a fogkrém nem segíti Önt a pattanások kiürítésében. A fogkrém kémiai vegyületei az igazságban súlyosbíthatják a pattanásokat, és néha hegeket hagyhatnak. Ezért akadályozza meg a fogkrém szépségápolási hackként való felhasználását, és kérje meg bőrgyógyászát, hogy írjon fel egy anti-acne krémet.
5. tipp: Igazság vagy fikció? A kiváló barnulás megegyezik a kiváló egészséggel:
Általában a tizenévesek lehetővé teszik azt a hitet, hogy néhány éven át a barnulás sportolása egyaránt megjelenik, és egészségesnek tűnik. Ez az úgynevezett indoklás megpróbál becsapni téged, hogy elfogadja, hogy az éretlen barnulás nagyszerű az Ön számára. Az igazság harap. Nagyon sok kutatási tanulmány bizonyítja, hogy kérdés nélkül bizonyítja az a gondolat, hogy a SunTan -t egészségesnek tűnjenek, valamint a mítosz. A koncentrált napenergia -expozíció gyakran megnövekedett pórusokhoz, valamint még a bőrrákhoz vezet, amelyek halálosnak bizonyulhatnak.

Ahelyett, hogy kísértésbe kerülne, a szabadban való belépés előtt vigye fel a napbiztonsági krémeket. Ha úgy gondolja, hosszabb időt tölt a napfényben, majd használjon egy fényvédőt, amelynek minimális SPF -pontszáma 30.
Soha ne ne felejtse el, hogy napközben részt vesz egy külső tevékenységben. Ez megakadályozza a fejbőr minden típusát. Viseljen teljes ujját annak érdekében, hogy megvédje az érzékeny testrészeket, például a karoktól a napégéstől.

[SC: MediaD]
6. tipp: Igazság vagy fikció? Minél magasabb a fényvédő SPF, annál jobb:
Ennek oka van arra, hogy nem vásárolnak fényvédőt, amelynek 50 -nél magasabb Mexikói labdarúgó-válogatott Mez a Sun biztonsági tényező (SPF) Magasabb napi expozíciónál.