Clothing

A DIY MILL -FELTÉTELEK TERMÉKEK

MINDEN MINDIG Figyelembe véve, hogy gyermekkorunkban mindig felkértünk minket, hogy igyunk tejet, és anyáink még tejet is felhordtak a bőrünkhöz. Valójában a tej egy figyelemre méltó összetevő, amelyet sok testkrém, tisztítószer stb. Keverte, az archoz szükséges tejkrém elősegíti az egészséges, tisztességes és fényes bőrt. De nem lenne nagyszerű, ha elkészítheti saját tisztítószereit és krémeit tejjel a konyhában? Nos, ne aggódj, mert van néhány trükkünk az ujunkon!
[Olvassa el még: Hogyan lehet eltávolítani az elhalt bőrsejteket az arcról és a testről természetesen]

Íme néhány figyelemre méltó tej -fellebbezési termék, amelyet otthon készíthet. Kezdjük el:
Érzékeny bőrért: Nyugtató méz és uborka tisztító tej
Sok embernek van érzékeny bőre, és néha nem minden terméket lehet használni ilyen bőrön. Valójában néha a bőr annyira érzékeny, hogy semmilyen terméket sem fog használni. Tehát ez az érzékeny bőrű hölgyeknek:
Itt van, amire szüksége lesz:
1 kamilla teazsák
2 evőkanál tiszta méz
1 kicsi uborka, hámozva és beoltva

[Olvassa el még: a legszebb csokoládé -fellebbezési termékek közül néhány]

1 evőkanál teljes tej

Forraljuk fel a kamilla teazsákot, és hagyja lehűlni egy ideig. Távolítsa el az uborka héját, reszelje, és szűrje le az uborka pépét. Fenntartja az összes gyümölcslevet. Most keverje össze a mézet a lébe, és adja hozzá a teljes tejet a keverékbe. Vigye fel ezt a keveréket egy tiszta és száraz arcra. Hagyja ülni legalább 20 percig, majd törölje le a hűvös kamilla teával. Nem csak megnyugtatja az érzékeny bőrt, hanem meghúzza a pórusokat, és megakadályozza a pattanásokat és a pattanásokat.
Forrás: pinterest.com egy AZ Alkmaar Mez finom illatú fürdő: csokoládé tejfürdő
Tudjuk, hogy a név nagyon csábítónak hangzik, de ez egy nagyon jó módszer arra is, hogy a munkanapon egy heves nap után visszatérjen a kádba. Ez a csokoládéfürdő félelmetes, és a bőrét a csokoládé édes illatával hagyja el. Ráadásul a tej és a csokoládé kombinációja is sima lesz a bőr.

[Olvassa el még: Hogyan lehet a fürdőt szórakoztató fürdőré tenni]
Itt van, amire szüksége lesz:

3 csésze teljes tej (ha porított tejet kell használni, akkor 2 csésze használjon)
5 evőkanál friss mentalevél, Holland labdarúgó-válogatott Mez apróra vágva
3 evőkanál nyers kakaópor (ez sok egészségügyi élelmiszerboltban kapható)
½ csésze epsom sók
1 csésze kukoricakeményítő

[SC: MediaD]
Egy tálban keverje össze ezeket a fenti összetevőket, és keverje össze a teljes keveréket, hogy sima állagú legyen. Most töltse fel a kádját, és adja hozzá a teljes keveréket. Ásik a kádba legalább 20 percig a holisztikus élmény érdekében. Használjon langyos vizet még sokkal éterikusabb élményhez.

Vegye ki mind a három összetevőt, és keverje össze egy tálba. Keverjük addig, amíg mindegyikük vastag konzisztenciával rendelkezik. Vigye fel ezt a keveréket egy tiszta és száraz arcra. Masszírozza a keveréket a bőrére, és 20 perc elteltével mossa le.
Forrás: HealthAndMindcare.comevelt módon, ha nincs zabliszt, akkor szerény szerecsendiót is használhat. Az alábbiakban a PSV Eindhoven Mez bozót előállításához szükséges összetevőket az alábbiakban adjuk meg.
Forrás: A Blogspot.comlet megrázkódik ezekkel a figyelemre méltó tejfelhasználási termékekkel! Ezek a DIY -k könnyűek és nagyon hatékonyak is! Szóval, tagadja meg a konyháját, és kapjuk meg a főzést
[Olvassa el: DIY fellebbezési projektek]