Clothing

A SpringLeap már régóta megsemmisíti az új nyílt stílusú versenyeket

, a SpringLeap a tervezők nagy terjedését vonzza be a kiváló minőségű versenyekre, ám a nyitott stílusú versenyekre gondolkodó tervezők várják, hogy ezek folytatódjanak. A nagy hír az, hogy visszatértek, csodálatos díjjal.
Miután újraindították a versenyeket a „nyitott stílusú sztrájkok vissza!” -Nel, a stílusok bekerülnek, és ha az eddig benyújtott személyeket bármi is el kell mennie, a verseny bajnokának 1000 dolláros díja a csúcs érdeklődését kapja. póló -tervezők. A szó az, hogy ezeket a versenyeket háromhavonta tartják, a kiváló minőségű versenyek mellett, amelyek még nagyobb díjakat kínálnak. Ráadásul a SpringLeap csapata szintén bemutatta a VoxPop -ot – havonta díjat egy 50 dolláros póló -utalványról a szavazott stílusventilátor számára, a részvényeket, valamint a megjegyzéseket a legjobban.
Ha van stílusod, vagy meg akarja osztani a szerelmet, akkor lépjen át a Springleapba, és ellenőrizze a show munkáját!
SpringLeap nyílt stílusú verseny!
A SpringLeapspringLeap kiváló minőségű és nyitott stílusú versenyek kombinációjának új, nyílt stílusú versenyei fantasztikus keveréket hoznak a tervezők és a stílus között. A versenyek fantasztikus díjakat működtetnek (soha nem alacsonyabb a 2000 dollár alatt a kiváló minőségű versenyeknél, soha nem fejezik be 1000 dollár alatt a nyílt stílusú versenyeknél), valamint meglehetősen félelmetes ösztönzők a stílus rajongói számára, hogy kommentálhassanak, szavazzanak, és megosztják a show -t.
Az elmúlt öt évben számos tervező által elítélt díjjal, valamint a pólók kiemelkedő elterjedésével az üzletükben a SpringLeap szomszédság ugrásszerűen és korlátokban is növekszik. Élvezze néhány fantasztikus fejleményt, amely a következő néhány hónapban helyezkedik el, valódi meglepetések vannak a boltban.

0/5 (0 vélemény)